Mød Line Maria Bram Pedersen


line foto x683

Lige nu er der store skift på vej folkens 

Energetisk. Mentalt. Systemisk. Bæredygtigt. Hjerteligt og Åndelig

 

Min rolle her på jorden er i høj grad at mærke.

Og derfra Lede an..

 


Ja og så nemt kunne det faktisk siges. 

Jeg forstår energier i mennesker og imellem dem. Jeg har altid set mønstre og haft en særlig evne til at aktivere mennerskers energi og retning.

Det gør mig  til en framragende facilitator og en vigtig mentor og teacher i mange kvinders liv og i virksomheder og organisationer

Jeg mærker energierne i verden og har hele mit liv haft en fornemmelse for fremtiden. Det er som om jeg fornemmer veje for vores evolution. Både hvis vi vælger skammens vej. Systemets vej. Eller lader vores guides påvirke og evolutionere både vores eget indre liv og dernæst vores verden.

 

 

Jeg er 5/1 Sacrel generator i human design.

Jeg har 7 åbne centre so det betyder jeg tager imod alle informationer omkring mig. Det gør mig i stand til at forstå den menneskelig natur og energi allerede fra en ung alder. Siden hen har jeg nørdet i tantra, seksualitet, energi, genekeys and so much more og derfra har jeg udviklet en række teorier og metoder til at arbejde med energi. ( dem kan du finde i mange af mine kurser) 


Jeg Blev mor i 2020 til den smukkeste datter Elva

Det ændrede på mange måder mit liv. Men fra jeg opdagede jeg var gravid til jeg fik den første vilde drøm gik 3 dage hvor min datter blev født og sagde: Husk din lyst mor. Og det har jeg siden dyrket og forsøgt at være tro overfor. Størstedelen af mit arbejde bygger på lyst og ha ha det er ikke det som moderskabet mest hentyder vores energi til. Så et kursus og verden omkring moderskabet er på vej herfra da jeg de sidste to år har testet, mærket, oplevet og erfaret ting og flere teorier og løsninger i den sammen hæng er udviklet. Det glæder jeg mig til at dele med verden.